Hayes's Zone - Cleans Right Round The Hayes.

Att göra ett trådlyft kan vara kul

Det är kul att göra saker som gör att man ser snyggare ut och att man känner sig finare. Det finns många saker som man kan göra och det kommer ständigt nya saker som man kan prova på. Man kanske ska prova på Trådlyft hos Renaissance Clinique i Stockholm det skulle vara lite spännande att prova på det tycker jag. Det är roligt att läsa på om olika typer av behandlingar som man skulle kunna göra som att göra ett trådlyft, det är inget som jag har provat på men som skulle vara kul att pröva på.

Finns så mycket att kolla upp 

Ja det finns verkligen så otroligt mycket som man kan göra och det skulle vara kul att få prova på lite olika saker och se om det är något som man skulle kunna göra eller pröva på om det är så att man känner att man vill göra sig lite vackra . Det blir ju lite som en hobby och något som man tycker är lite roligt att prova på och se om det är något som skulle passa en själv. För man vill ju att det ska bli ett fint resultat och det tror jag att det blir av att göra ett trådlyft och det är ju toppen om man kan uppnå det.
Ja man kan läsa på om en massor med saker och det är ju kul att läsa på om det innan man prövar det så att man vet att det blir bra och att man känner att man vet vad det är som man ska göra och vad det är som man kan förvänta sig av dom. Ja det är roligt me alla nya saker som kommer upp inom skönhet och det är så kul när det kommer nya saker att prova på och se om det är något för en.